14.5.2015

Radical Balance 2 of 30


It has been a long time. Now the second page is done. I haven't had very much time to stitch this one. I started a large project for a client of Ristipistopalvelut Stitchia and stitched it many months. It's finished now. So I have mostly been stitching for others. I have also added more items to my webshop Stitchia. If you haven't visit there for a while - a lot has changed. New items coming in every week.
I have also been stitching a gift project to my new relative and it's still in progress. It's a hush-hush. so you don't see it here. I'll finish it before I continue with this one. It'll take another long time before you seen the 3 of 30.
Light turquoise/dark turquoise words in text are links.

Taas on aikaa vierähtänyt. Toinen sivu on nyt tehty. Eipä ole ollut juurikaan aikaa pistellä tätä. Aloitin ison projektin Ristipistopalvelut Stitchian asiakkaalle ja pistelin sitä monta kuukautta. Se on valmis nyt. Niinpä olen enimmäkseen pistellyt muille. Olen myös lisäillyt uusia tavaroita verkkokauppaani Stitchiaan. Joa et ole vieraillut siellä aikoihin - paljon on muuttunut. Joka viikko jotain uutta.
Olen myös pistellyt lahjaprojektia uudelle sukulaiselleni ja se on edelleen työn alla. Se on hys-hys, niinpä et näe sitä täällä. Aion tehdä sen valmiiksi ennen kuin jatkan tätä. Tulee siis kulumaan toinen pitkä rupeama aikaa ennen kuin näet kolmannen sivun kolmestakymmenestä.
Vaalean turkoosit/tummat turkoosit sanat tekstissä ovat linkkejä.


4 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Joko sikstuksenkappeli on valmis?

Anneli kirjoitti...

Sikstuksen kappeli on ollut valmis jo satoja vuosia.

Amalia kirjoitti...

Niinpä, olinpa hohtamaton, mut entä se sun ristipistotyö? ;D

Anneli kirjoitti...

Lepää nurkassa, kunnes joku kehittää minulle uudet silmät tai jonkin laitteen, jolla "kärpäsen sormenjälkien" kokoiset merkit/symbolit ovat luettavissa. Suurentaminen ei auta asiaa merkit/symbolit muuttuvat vaan suttuisemmiksi.

Lähetä kommentti