28.3.2010

AAAAARRRRGGGGGHHHH!

Almost a week has gone and I almost finished the first page of the charts. I took a second page and AAAARRRRGGGHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!, noticed I have misplaced A STITCH. All my good work gone - in vain. My friends, who don't stitch say it's just a stitch, the project is huge no-one will ever notice it. But I will notice. I will care. I made this mistake on the first row and it has multiplied... so it means frogging and start it all over again. Or I can move to plan B. Plan B is no unstitching and start it all over again with a different fabric. So I'm moving to 14 count aida. It makes this project even larger, but easier to stitch and count. I hope I have enough threads, because I counted the consumption of threads on 18 count aida. I have a bad feeling I'll need plan C, D and E before I'll finish this one.
Now I'm going to stitch some weeks before any posting. I'm angry at myself. I should have counted thrice. I counted only twice. It's time to be humble.

Melkein viikko meni ja sain melkein valmiiksi ensimmäisen sivun mallia. Otin toisen sivun ja AAAARRRRGGGHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!, huomasin että YKSI PISTO on väärässä paikassa. Kaikki hieno työni mennyttä - täysin turhaa. Ystäväni, jotka eivät pistele, sanovat että sehän on vain yksi pisto, projekti on iso, kukaan ei huomaa sitä. Mutta kun minä huomaan. Minulle se ei ole yhdentekevää. Tein tämän virheen ensimmäisellä rivillä ja se on kertautunut... niinpä luvassa olisi purkamista ja uudelleen aloitus. Tai voin siirtyä suunnitelma B:hen. Suunnitelma B on aloittaa uudelleen uudelta kankaalta ja unohtaa purkaminen. Siispä siirryn aidakankaaseen 5,5 ruutua/cm. Se tekee tästä työstä vieläkin suuremman, mutta helpomman pistellä ja laskea. Toivon vaan että langat riittävä, koska satuin laskemaan langankulutuksen aidakankaan 7,2 ruutua/cm mukaan. Pahoin aavistelen että joudun vielä siirtymään suunnitelmiin C, D ja E ennenkuin tämä työ on valmis.
Nyt aioin pistellä eräänkin viikon ennen seuraavaa blogikirjoitusta. Olen vihainen itselleni, olisi pitänyt laskea kolmesti. Laskin vain kaksi kertaa. On aika olla nöyrä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti