31.7.2014

Thank God for dirty dishes finished! Egyptian extravagance started

This is not as the designer designed it. I made changes. I didn't like the teddy, so I removed it, and stitched a carpet and drawers instead. The message is as long as you have dirty dishes, you have food to eat. Be thankful of that.

Tämä ei ole ihan sillälailla mitä suunnittelija sen tarkoitti. Tein muutoksia. Nalle ei ollut makuuni, niinpä poistin sen ja pistelin tilalle maton ja laatikoston. Sanoma kuuluu niin kauan kuin on likaisia astioita, on ruokaa mitä syödä. Ole kiitollinen siitä.

This is start of Egyptian Extravagance. It's 18 count aida and Anchor & Marlitt flosses. Yes, I know start in the middle. If you see the size of the chart and fabric - start in the middle is not very good idea, so I started from a corner - left upper corner. I was need of some luxury in my life, this kit was packed in 2001, so it's 13 years old. Time to stitch it at last.

Tämä on Egyptian Extravagancen aloitus. 7,2 ruutua/cm ja Anchorin ja Marlittin langat. Tiedän, aloita keskeltä. Jos näkisit mallin ja kankaan koon - keskeltä aloittaminen ei ole kovin hyvä idea, niinpä aloitin kulmasta - vasemmasta yläkulmasta. Tarvitsin jotain ylellisyyttä elämääni, tämä kirjontapaketti pakattiin vuonna 2001, joten se on 13 vuotta vanha. Aika pistellä se viimeinkin.

 
 
Here is the picture of this kit. It's supposed to look like that after I finished it. Someday.
Tässä on kuva pakkauksesta. Tältä sen on tarkoitus näyttää kun saan sen valmiiksi. Sitten joskus.0 kommenttia:

Lähetä kommentti