27.12.2011

Päijät-Hämeen vaakuna, osa 2
This is my progress before Christmas. I run out of blue, so I have to wait until I receive my thread order. I was hoping to receive it before Christmas, but it looks like it takes a while to get it. Meanwhile? Well, I just enjoy sunshine. (You may think, now I'm kidding. Some of you know where I really am.)
For those nutty readers who don't understand. (I'm very sorry to say this.) I haven't made the coat of arms of Paijat-Hame. I just converted it into cross-stitches. You see the chart I made beside the project itself. I'm not selling the chart or finished piece or giving it to charity, either. This stitching is just for myself. So I'm not breaking any copyright law here.
If you think this is easy, do it yourself! It really is very easy. Stiching is very easy, too. Just two colours. Takes 2 skeins of yellow and 6 skeins of blue.

Tässä on mihin pääsin ennen joulua. Sininen loppui kesken, joten täytyy odottaa kunnes saan lankatilaukseni. Toiveissani oli että saisin sen ennen joulua, mutta näyttää siltä että vie pitemmän ajan. Sillä välin? No, natuin vain auringosta. (Saatatte ajatella että nyt juksaan. Jotkut teistä tietävät missä oikeasti olen.)
Niille pöhköille lukijoille, jotka eivät ymmärrä (Pahoittelen että joudun sanomaan näin.) En ole tehnyt Päijät-Hämeen vaakunaa. Muunsin sen vain ristipistoiksi. Näet tekemäni mallin itse työn vieressä. En myy tätä mallia tai valmista työtä enkä myöskään aio antaa sitä hyväntekeväisyyteen. Tämä pistelys on vain omaan käyttöön. Niinpä en riko mitään tekijänoikeuslakeja täällä.
Jos olet sitä mieltä että tämä on helppoa, tee itse! Se on todella helppoa. Pistely on myös hyvin helppoa. Vain kaksi väriä. Keltaista kuluu 2 kaartosta ja sinistä 6.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti