27.6.2010

Midnight Moggies aka Starry Cats - Day 35

Frames, frames those boring frames. Why on earth I always pick a piece with stitchable frames? Then I get bored with them. There is not very much frames and background left and I'm really missing Sistine Chapel.
This was rather nice week, the sun was shining and because I love sun bathing, I didn't stitch very much. Today I almost forgot to add my progress, perhaps my mind is sunburn. My friends say I'm getting skin cancer. Sunbathing is my only bad habit, I don't drink, smoke or use drugs and I even eat healthy and exercise daily.

Raamia, raamia, tylsää raamia. Miksi ihmeessä valitsen aina työn, jossa on pisteltävät raamit? Sitten kyllästyn niihin. Ei olisi enää paljon raamia ja taustaa jäljellä ja kaipaan jo Sikstuksen kappelia.
Oli ihan kiva viikko, aurinko paistoi ja koska rakastan auringonottoa, en pistellyt kovinkaan paljon. Tänään melkein unohdin lisätä edistymiseni, ehkä aurinko on polttanut jo aivoni. Ystäväni sanovat että saan ihosyövän. Auringonotto on ainoa paheeni, en juo, polta tai käytä huumeita ja minä jopa syön terveellisesti ja liikun päivittäin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti