8.12.2009

Gingerbread House - Day 17


It's complete now! This house is made of fabric and threads and buttons and beads. Oh boy, what a bumpy ride. I thought putting all together was the easy part. HAH! It was painful, my fingers are bleeding. I don't think the designer designed it the way I put it together. I didn't want to leave any loose pieces. So, every part of this Gingerbread House is stitched together. It's like a closed box.


I'll post it tomorrow...and hope it brings happy Christmas to someone. It was a pleasure to stitch, except the last part. And back to Mariner's Compass. Next time, perhaps next week, you'll see it again.

Se on valmis nyt! Tämä talo on tehty kankaasta ja langoista ja napeista ja helmistä. Olipas töyssyinen kyyti. Luulin että kokoamisvaihe olisi helpoin osa. HAH! Se oli tuskaista, sormet verillä väkersin. en oikein usko että suunnittelija suunnitteli sen kasattavaksi näin. En vain halunnut jättää yhtään irtoanaista osaa. Niinpä, kaikki osat tässä Piparkakkutalossa on pistelty kiinni toisiinsa. Se on kuin suljettu rasia.
Aion postittaa sen huomena... ja toivon että se tuo iloisen joulun saajalleen. Sitä oli miellyttävä pistellä, paitsi viimeistä osiota. Ja takaisin Merenkulkijan kompassiin. Seuraavalla kerralla, ehkä ensi viikolla, näet sen taas.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti