22.10.2012

A gift from Heaven aka Woodland Baby Sampler


This baby sampler is a part of a bigger picture from Dutch cross stitch magazine called Borduurblad  # 32. I made some minor changes and now it's waiting for the baby to be born. When I know the name, numbers and place, I'll add birds, dragonflies and snowflakes to balance the text.
There are much more almost similar versions available of this pattern. I don't use the word copy, because some designers are very touchy and take copyrights very seriously. Under the name Tobin Baby you can find quilt, sampler and bibs to match the theme. Almost forgot, designer is Joan Elliott. One of my favourite designers and it's always a pleasure to stitch her works.
This work goes to rest 'til spring and I'm stitching another gift project while waiting. It's called Saint Panteleimon. I'll add a picture tomorrow, if I have time.

Tämä vauvan syntymätaulu on osa isompaa kuvaa hollantilaisesta ristipistolehdestä Borduurbladista nro 32. Tein muutamia pikkumuutoksia ja nyt työ odottelee vauvan syntymistä. Sitten kun tiedän nimen, numerot ja paikan, lisää linnut, sudenkorennot ja lumihiutaleet tasapainottamaan tekstiä.
Tästä mallista on olemassa paljon samankaltaisia versioita. En käytä sanaa kopio, koska jotkut suunnittelijat ovat hyvin herkkiä ja ottavat copyright-oikeutensa hyvin vakavasti. Tobin Baby-tavaramerkin alta löytyy samaan teemaan sopivat peitto, syntymätaulu ja ruokalappuja. Melkein unohtui, suunnittelija on Joan Elliott. Yksi suosikkisuunnitelijoistani ja hänen töitään on aina ilo pistellä.
Tämä työ lähtee lepoo kevääseen asti ja pistelen toisen lahjaprojektin odotellessa. Sen nimi on Pyhä Panteleimon. Lisää kuvan huomenna, jos aikaa jää.

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Suloinen taulu.

Amalia kirjoitti...

Olenkin jo kaivannut sinua!! Söötti taulu, mutta mitä kuuluu Sikstuksen kappelille???

Anneli kirjoitti...

Kiitoksia! Sikstuksen kappeli on nyt lepäämässä ja odottamassa kevättä. Nooan uhraus otti sen verran koville, että ei ole vielä tarmoa ottaa käsittelyyn Vedenpaisumus-osaa.

Lähetä kommentti