7.8.2011

Easter EggHere is where I'm now. I'm adding gold thread and then it's time to put all together. So far it looks good, I wonder what happens next time. If I don't succeed, I'll have 4 similar plastic canvas easter eggs instead of one huge 3D easter egg.

Tässä näkyy, missä vaiheessa olen nyt. Lisäilen kultalankaa ja sitten onkin aika pistää paketti kasaan. Toistaiseksi näyttää hyvältä, mietinpä miltä mahtaa näyttää seuraavalla kerralla. Jos ei onnistu, minulla on ainakin 4 samanlaista muovikanvaspääsiäismunaa yhden ison kolmiulotteisen munan sijaan.

2 kommenttia:

Tinna kirjoitti...

Hei Anneli
Eksyin blogiisi etsimällä tuota mallia:
http://piilot.blogspot.com/2010/01/preening-pixie.html
En löytänyt mitään minkä kautta saisin lähetettyä sinulle yksityisviestin joten koitan tätä kautta. Onko sinulla tuo malli vielä ja onko se myytävänä?. jos on laittaisitko viestiä minulle
tinna_xxxx@yahoo.se.
Olen kuitenkin iloinen että eksyin blogiisi, sinulla on aivan mielettömän hienoja töitä täällä ja muistan vierailleeni joskus aikaisemminkin täällä kauan sitten.
Terv. Tiina

Anneli kirjoitti...

Hei Tiina!
Kiitos kehuista.
Yksityisviesti on helppo lähettää klikkaamalla e-mail kohdassa välkkyvää kirjekuorta tai osoitteeseen coffee ät hour piste com.
Laitoin sinulle juuri viestin koskien Preening Pixie-mallia.

Lähetä kommentti