12.7.2011

Red Easter Egg with Golden Flowers IThe flat version of Easter egg on aida is finished. Here the roundness is made by different colours of threads. I'm not sure if DMC light effects threads are the best choice on this design, actually it looks better without. It almost make those flowers disappear. Next it's time to make a 3D egg. At first I have to change colours, because the surface of the egg is going to be round anyway, so the edges can't be dark otherwise the egg would look like striped. I also want flowers to be seen. I still haven't decided which kind of fabric to use or the colour of the fabric. I have to think a couple of days before I continue...

I just received 3 tickets to Kreativ Hamburg!. If someone is going there and want admission free, please send me e-mail quick to get a ticket. The first tree have luck! It's a 3-day happening and kids under 14 don't need tickets. It's free for them.

Litteä versio pääsisäismunasta aidakankaalla on valmis. Tässä pyöreys on saatu aikaan eri värisillä langoilla. En ole kuitenkaan varma onko DMC:n light effects-langat paras valinta tähän malliin, oikeastaan se näyttää paremmalta ilman. Kukathan lähes katoavat. Seuraavaksi pitäisi tehdä 3D muna. Aluksi täytyy muuttaa värejä, koska munan pinta on joka tapauksessa pyöreä, niinpä reunat eivät voi olla tummat, muuten muna näyttää raidalliselta. Haluan myös että kukat näkyvät. Enkä ole vielä päättänyt edes minkälaista kangasta käytän tai kankaan väriä. Täytyy ajatella muutama päivä ennen kuin jatkan...

Sain juuri kolme lippua Kreativ Hamburg! -näyttelyyn. Jos joku on menossa sinne ja haluaa ilmaisen sisäänpääsyn, on niin hyvä ja lähettää minulle äkkiä sähköpostia saadakseen lipun. Kolmea ensimmäistä onnistaa! Tapahtuma on kolmipäiväinen ja alle 14-vuotiaat lapset eivät tarvitse lippua. Heille se on ilmainen.

2 kommenttia:

Fabraholic kirjoitti...

Pääsiäismuna on aivan ihana! Mistä löysit ohjeet?

Anneli kirjoitti...

Kiitos. Ohje on peräisin Solaria Galleriasta. Linkki löytyy ed. tekstistä tai sivun vasemmasta alalaidasta Suosikkini - My Favourites tekstin alapuolelta. Mallin saa joko e-versiona tai paperisena.

Lähetä kommentti