8.11.2010

Belly Dancer
This is a tribute to belly dancing. I bought this kit about a year ago. It's from Riolis and designer is Galina Skabeeva. It is an old kit and I found it from ebay. Here is the beginning of my new (smaller) project. I need to do smaller projects, because I need to add new stuff to my gallery every once in a while.
My friends have been laughing their heads off since they heard my new hobby - belly dancing. Why they laugh? 1)I do have absolutely NO sense of rhythm, 2) I'm as flexible as steel, 3)I don't look at all like belly dancers, 4) I usually crush everyones toes, even my owns, if they are too near my feet, and I have sharp elbows, too, 5) I have never danced before. Don't you worry, I don't let their laughing stop me. I'm very stubborn and I dance just for me and my own pleasure. I promise, I'll never dance in public.

Tämä on kunnianosoitus vatsatanssille. Ostin tämän kirjontapakkauksen noin vuosi sitten. Malli on peräisin Riolikselta ja mallin suunnitteli Galina Skabeeva. Malli on vanha ja löysin sen ebayltä. Tässä on tämän uuden (pienemmän) projektin alku. Välillä on tehtävä vähän pienempiä töitä, koska galleriani tarvitsee uutta täytettä aina silloin tällöin.
Ystäväni ovat nauraneet hullun lailla siitä asti kun kuulivat uudesta harrastuksestani - vatsatanssista. Miksi he nauravat? 1) Minulla EI ole ollenkaan rytmitajua, 2) Olen yhtä joustava kuin teräs, 3) En näytä ollenkaan vatsatanssijalta, 4) Yleensä murskaan kaikkien varpaat, jopa omani, jos ne ovat liian lähellä jalkojani, ja minulla on myös terävät kyynärpäät, 5) En ole koskaan tanssinut aikaisemmin. Ei syytä huoleen, en anna heidän nauramisensa pysäyttää minua. Olen hyvin itsepäinen ja tanssin itselleni ja omaksi ilokseni. Lupaan sen että en aio koskaan tanssia julkisesti.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti